Alexandru Bobocea

Alexandru Bobocea crede despre el că a fost dintotdeauna o fire creativă și artistică, fiind interesat să experimenteze și să își dezvolte noi abilități. Deși nu poate spune că urmărește constant noile tehnologii și trenduri din domeniul graphic design-ului, este atras de acest domeniu și i-ar plăcea să își construiască viitorul profesional îmbinând latura artistică cu cea pragmatică a IT-ului.  

A aflat de cursurile din Orange Digital Center de la prietena lui care i-a povestit despre inițiativă și a decis că este o oportunitatea pe care nu o poate rata. Simte că ușor, dar sigur, programul deja îl ajută să descopere noi perspective pentru viitor. A dobândit până acum câteva cunoștințe de bază, pe care abia așteaptă să le pună în practică.

În prezent, Alexandru lucrează într-un casino online. A trecut prin multe provocări digitale, s-a confruntat cu situații de tot felul și a căutat mereu soluții fiind pasionat de online. De aici a și plecat dorința lui de a participa la cursurile Orange Digital Center – a vrut să afle cât mai multe detalii despre cum poți crea o aplicație de succes. Până acum a fost impresionat de simplitate și de aplicabilitate. N-ar fi crezut că e totuși atât de simplu să realizezi o aplicație pentru orice fel de device care să fie extrem de utilă și de ușor de folosit.  

Întrebat de unde se inspiră atunci când desenează ne-a spus că alege ca totul

„să fie cât mai simplu, minimalist și, în același timp, cât mai aproape de natural. Atunci când aleg culori, le utilizez pe cele care să te ducă cu gândul la un peisaj natural. Îmi place însă să fac diferite combinații, să mă joc, să descopăr și pun creativitate în tot ceea ce fac”. 

 În viitor, Alexandru se vede un antreprenor cu pasiuni multiple. Vrea să predea cursuri de yoga în natură pentru adulți, să fie trainer la cursurile de teatru pentru copii și să își dezvolte talentul de artist de grafică și design.  


Hai și tu în #AtelierulDeSanse ca să cunoști oameni ca Alexandru.