Cassiana Doagă

Cassiana Doagă are 28 de ani și până nu demult visa la o carieră de profesoară de limbi străine. La facultate a studiat engleză-rusă, însă și-a dat seama că limba rusă nu i se potrivește deloc și a decis că e momentul să se reinventeze. A lucrat și ca barista într-o cafenea însă dorința ei acum este să facă o reconversie profesională spre zona creativă, dar, în același timp, pragmatică a web design-ului. A descoperit pasiunea ei în cadrul unui curs intensiv urmat acum 3 ani, atunci când și-a dat seama că îi place foarte mult acest domeniu, că face lucrurile cu drag și că este antrenată de provocările care pot apărea pe parcurs. Oportunitatea de a studia în detaliu acest domeniu a venit abia acum.   

În timpul facultății, a participat la două proiecte Erasmus, iar în unul din ele a ajutat echipa să construiască un site de la zero, implicându-se în partea de design realizat în WordPress. Atunci și-a dat seama că nu suportă să vadă pagini inestetice, fără grijă pentru detaliile vizuale și că are dorința de a se implica mai mult.

În Orange Digital Center este motivată și de consilierea profesională pe care o primește și speră să poată găsi oportunitățile potrivite pentru ea pe plan profesional. A fost foarte impresionată când a aflat la curs despre tehnicile de comunicare și despre modul în care poți dobândi acele abilități pentru a-ți transmite cât mai bine mesajele.

„Pentru mine, cursul este extrem de util și sunt convinsă că o să mă ajute foarte mult. Mă bucur că la final voi avea chiar și un portofoliu pe care să îl pot arăta viitorilor mei colaboratori și îmi doresc din tot sufletul să devin un antreprenor de succes în acest domeniu.


Hai și tu în #AtelierulDeSanse ca să cunoști oameni precum Cassiana.