Constantin Majlat

Până la 23 de ani, Constantin a trăit foarte multe experiențe de viață. A avut până acum 9 joburi în diverse domenii și este pasionat de lucruri noi, vrea să învețe și este interesat să își construiască un viitor mai sigur și mai liniștit. A urmat un liceu cu profil auto, a făcut practică într-un service ca mecanic, a vândut cu succes servicii de telefonie mobilă și a lucrat în domeniul cryptomonedelor, tot pe partea de vânzări. Nu a simțit niciodată că ar putea aprofunda vreunul din aceste domenii, așa că a căutat alte oportunități ca să se dezvolte.

Constantin a fost atras de zona de web design încă din adolescență. Cel mai mult îi place partea de UI Design și speră ca în Orange Digital Center să poată realiza cât mai multe conexiuni cu traineri și alți oameni interesați de acest domeniu.

Cursul îi oferă șansa de a vedea dinamica muncii în echipă, cum se stabilesc deadline-urile și cât de repede poți dobândi abilitățile necesare pentru a finaliza sarcinile date de traineri. Cel mai mullt își dorește să aibă o stabilitate financiară și nu exclude să lucreze pe viitor într-o companie mare, la realizarea designului pentru aplicații mobile.  

Sunt un tânăr care provinde din sistemul de protecție socială, cu speranțe mari și cu o poveste destul de interesantă.

Multe locuri de muncă, și mai multe locuri pe unde am stat. Experiențe care te formează. Urmele se văd, m-au format. Omul care sunt astăzi este cel de care ar fi avut nevoie copilul care am fost. Cu el lucrăm acum aici.


Hai și tu în #AtelierulDeSanse ca să cunoști oameni ca el.