Cristina Dobre

Cristina Dobre are 40 de ani și este de profesie translator. A activat în domeniu o lungă perioadă însă și-a dorit o schimbare și la scurt timp a pornit o afacere cu un magazin de haine. Timp de opt ani a investit bani și timp în business, însă în pandemie, când totul a migrat în online, Cristina s-a simțit depășită de situație. Trei ani mai târziu a înțeles că orice înfrângere poate reprezenta un pas înainte și acum este determinată să o ia de la capăt. De data aceasta vrea să fie mult mai bine pregătită pentru mediul online așa că a venit să învețe cum se fac afaceri în era digitală.

De Orange Digital Center a aflat dintr-o reclamă pe Facebook. Ea își dorea de mult timp să experimenteze zona de programare și IT, însă nu știa în ce direcție să se orienteze. Este în continuare pasionată de design vestimentar și a decis să învețe să își construiască propriul site și de data aceasta să includă și componenta de vânzări online. Chiar dacă a luat-o de mai multe ori de la zero, Cristina păstrează optimismul și crede că nicio vârstă nu e nepotrivită dacă vrei să te reinventezi și să fii în pas cu tehnologia.

,,Am ales acest curs tocmai pentru că am înțeles pe pielea mea ce înseamnă să fii în pas cu tehnologia. Pentru mine a fost diferența dintre faliment și succes. Sunt aici să învăț pentru că știu că trebuie să fac mai bine iar experiența anterioară m-a ambiționat și mai tare.” 


Hai și tu în #AtelierulDeSanse ca să cunoști oameni precum Cristina.