Ioana Mihalache

Este mereu în căutarea unui unghi perfect sau a unui cadru inedit, iar curiozitatea îi definește pasiunea pentru fotografie. Tot din curiozitate s-a înscris și la cursurile din Orange Digital Center și este convinsă că informațiile și abilitățile pe care le câștigă aici o vor ajuta pe viitor când va trebui să decidă ce meserie vrea să urmeze. Are 21 de ani și crede despre sine că este cu adevărat nativ-digital. Nu o sperie noile tehnologii, ba din contră, își dorește să afle mereu ce aplicații au mai apărut sau ce instrumente digitale poate folosi în activitatea ei.

Și-ar dori să lucreze în domeniul artistic, ca freelancer. Este interesată de Graphic Design și nu exclude să aibă propriul studio într-o zi.

Până atunci însă, vrea să cunoască oameni la fel de implicați ca ea, să experimenteze diferite colaborări, să lucreze în echipe și să ajute cât de mult poate. S-a implicat până acum în activitățile celor de la Salvați Copiii și în studenție a fost fotograful de nădejde al grupei.

Speră ca Orange Digital Center să fie locul unde va avea șansa de a obține cât mai multe informații utile, de la specialiști cu experiență. E hotărâtă să aplice pentru un internship în graphic design și crede că în felul acesta va reuși să își construiască un drum în freelancing.  


Hai și tu în #AtelierulDeSanse ca să cunoști oameni ca Ioana.