Mihaela Dîscă

Spune despre ea că este un om foarte activ. Are 23 de ani, multe idei îndrăznețe și adoră să se implice în multe proiecte. Zona digitală îi este familiară încă din copilărie și nu exclude pe viitor o carieră ca specialist în Social Media. Mihaela a avut mereu tangență cu latura creativă și a studiat editare foto. A încercat chiar să se specializeze în web design pe durata facultății însă crede i-a lipsit mult partea practică. A încercat să suplinească acest gol prin studiu individual. A reușit chiar să construiască un site de la zero și e mândră că, tot singură, a descoperit cele mai bune tehnici pentru a-l face atât funcțional, cât și atractiv din punct de vedere vizual.  

Pentru a-și găsi mereu inspirația, are mici momente de meditație în fiecare săptămână, care o ajută să-și încarce corpul cu energie și să-și păstreze doza de creativitate.

A aflat de cursurile din Orange Digital Center direct de pe site și e bucuroasă că a găsit aici un mediu de lucru creativ, alături de alți oameni de la care poate să se inspire, să învețe noi lucruri. În plus, are deja are două proiecte de business și speră ca acest curs să o ajute să găsească cele mai bune tactici pentru promovarea lor. 

Visul meu este să îmi deschid un restaurant. Nu orice fel de restaurant ci unul cu stele Michelin. Am mare încredere că prin muncă și pasiune putem reuși să ne vedem dorințele împlinite. Am această convingere că nimic nu este imposibil”. 


Hai și tu în #AtelierulDeSanse ca să cunoști oameni ca Mihaela.