Prelucrare lemn

Cursul de tâmplărie este conceput pentru a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra cu lemnul și a crea piese de mobilier și obiecte de tâmplărie de calitate. Cursul poate fi adaptat atât pentru începători, care nu au experiență anterioară în domeniu, cât și pentru persoanele cu unele cunoștințe de bază în tâmplărie.

Acest curs este esențial pentru a oferi participanților oportunități de învățare și dezvoltare într-un domeniu tradițional și totodată inovator prin instrumentele și tehnologiile puse la dispoziție în atelier. Prelucrarea lemnului este o competență căutată în industriile creative și de producție digitală, iar acest curs le va oferi participanților abilități practice și tehnice valoroase în fabricarea și designul obiectelor din lemn.

DURATA: 12 ore

COMPETENȚE: Prelucrare lemn, Tâmplărie, Design

LOCAȚIE: Nod Makerspace București ( Solidarity FabLab)

SUBIECT:  Prelucrare lemn

NUMĂR SESIUNI: 4 ( x 3 ore)

DATA:

Grupa 1 – 16, 17, 23, 24 martie – interval orar 09:00-12:00

Grupa 2 – 13, 14, 20, 21 aprilie – interval orar 09:00-12:00

Grupa 3 – 11, 12, 18, 19 mai – interval orar 09:00-12:00

Grupa 4 – 8, 9, 15, 16 iunie – interval orar 09:00-12:00

TRAINER: Lucian Mihăilescu

NIVEL: Începător & Intermediar

Pe parcursul cursului, se vor explora diferite aspecte ale tâmplăriei, cum ar fi măsurătorile și planificarea proiectelor, alegerea lemnului potrivit, crearea și asamblarea articolelor de mobilier, finisarea și lustruirea suprafețelor de lemn.

Cursul de tâmplărie oferă o oportunitate excelentă de a învăța o meserie tradițională și de a explora creativitatea în lucrul cu lemnul. Indiferent dacă sunteți pasionat de tâmplărie ca hobby sau doriți să vă dezvoltați o carieră în acest domeniu, acest curs vă poate oferi fundamentul necesar pentru a vă atinge obiectivele.