Introducere în A.I.

Acest curs de 12 ore te va ajuta să îți crești productivitatea folosind Inteligența Artificială (AI). Vei învăța despre istoria și tipurile de AI, aspectele etice, precum și modelele lingvistice mari (LLMs) precum GPT-3 și GPT-4, și aplicațiile lor practice.

DATA: FIZIC: 29,31 iulie & 4 august; ONLINE: 21,22,23 și 24 octombrie

DURATA:  12 ore; FIZIC: luni, miercuri (17:30-20:30) și sâmbătă (10:00-16:00); ONLINE: de la 17:30-20:30 în fiecare zi

TRAINER: Tudor Galos

COMPETENȚE: Information Technology, Application Development

LOCAȚIE: Nod Makerspace (Splaiul Unirii 160, București) & online

NIVEL: Începător

Perioada de desfășurare: FIZIC: 29,31 iulie & 4 august; ONLINE: 21,22,23 și 24 octombrie

SUBIECT:  Inteligența artificială

Vom acoperi tehnici de creare a cerințelor eficiente (Prompt Engineering) și vom face exerciții practice. De asemenea, vei învăța cum să gestionezi și să îmbunătățești răspunsurile AI, precum și cum să redactezi propuneri de vânzare și email-uri clare și persuasive.

Cursul include și utilizarea AI pentru crearea de grafice și vizualizări, precum și integrarea AI în sarcinile zilnice pentru automatizarea și eficientizarea muncii.

Puncte cheie ale cursului

  • Introducere în Inteligența Artificială: Definirea AI, istorie și evoluție, tipuri de AI, aspecte etice și riscuri de discriminare.
  • Modelele lingvistice mari (LLMs): Definiții și exemple (GPT-3, GPT-4), funcționare generală, aplicații în viața de zi cu zi și afaceri.
  • Prompt Engineering: Tehnici de creare a cerințelor eficiente, bune practici, exerciții practice în echipă.
  • Interacțiune avansată cu LLM-uri: Convorbiri pe mai multe runde, ajustarea răspunsurilor, gestionarea ambiguității și îmbunătățirea calității răspunsurilor.
  • Redactarea propunerilor de vânzare și email-urilor: Structură, claritate, persuasiune, exerciții practice
  • Grafice de afaceri și vizualizări: Introducere în grafica AI, importanța vizualelor, utilizarea LLM-urilor pentru sugestii grafice, exerciții practice.
  • Integrarea LLM-urilor în sarcinile zilnice: Automatizarea sarcinilor de rutină, crearea de fluxuri de lucru eficiente, exerciții practice în echipă.

Mă înscriu