Marochinărie și design accesorii

Acest curs este o introducere în cunoașterea tipurilor de materiale folosite în industria marochinăriei; mânuirea și reglarea mașinilor industriale; croirea după tipar și șablon; coaserea diferitelor detalii necesare în confecționare; prelucrarea detaliilor necesare confecționării diferitelor tipuri de accesorii, crearea unui design nou și a tiparelor.

Dacă ești pasionat de creație și ești fascinat de procesul de tăiere, îndoire și modelare a pielii, atunci cursul nostru de marochinărie este perfect pentru tine. Vei fi introdus într-un univers captivant, unde vei explora arta neîmblânzită a modelării pielii. Vei învăța tehnici avansate în lucrul cu pielea, cum ar fi tăierea precisă a formelor, îndoirea și reliefarea detaliilor, pentru a crea obiecte unice și sofisticate.

DURATA: 36 ore

COMPETENȚE: Utilizare PC de bază, Pachet Office și Navigare Web

LOCAȚIE: Nod Makerspace București

SUBIECT:  Marochinărie și design, Materiale și piele naturală, utilaje industriale, tipar și design, coasere manuala și tehnologizată

NUMĂR SESIUNI: 13 ( x 3 ore)

DATA: 3 Iulie

TRAINER: Simina Filat

NIVEL: Începător și intermediar

Pe lângă tehnicile de marochinărie, vei dobândi și cunoștințe esențiale despre diferite tipuri de materiale textile folosite în industria ușoară. Vei înțelege caracteristicile și avantajele fiecărui tip de material și vei descoperi cum să le selectezi în funcție de proiectul tău.

Cursul de marochinărie îți va dezvălui secretele coaserii diferitelor detalii necesare în confecționarea articolelor vestimentare și îți va oferi abilitățile necesare pentru a-ți crea propriile obiecte vestimentare personalizate. Această experiență îți va deschide noi oportunități, fie că îți dorești să te angajezi în industria modei sau să începi propriul tău business în acest domeniu.

COMPETENȚE: Cunoașterea tipurilor de materiale folosite în industria marochinăriei; mânuirea și reglarea mașinilor industriale; croirea după tipar și șablon; coaserea diferitelor detalii necesare în confecționare; prelucrarea detaliilor necesare confecționării diferitelor tipuri de accesorii, creare design nou și tipar.