Robotic process automation (RPA)

În cadrul acestui curs vei învăța cum să construiești roboți software, prin crearea și automatizarea diferitelor procese. Vei reuși să faci acest lucru prin utilizarea a două platforme de bază în RPA, și anume UiPath RPA și Microsoft Power Automate RPA.

RPA sau procesele făcute de roboți software au cunoscut o mare creștere în ultimii ani. Companiile își doresc să eficientizeze și să scoată din sarcina angajaților procesele repetitive, care nu aduc foarte multă satisfacție. În cadrul acestui curs vei face cunoștință cu două platforme de bază în RPA, și anume UiPath RPA și Microsoft Power Automate RPA. Cu ajutorul acestor două platforme vei învăța cum să creezi și să automatizezi diferite procese, construind roboți software.

DURATĂ: 60 ore

NUMĂR SESIUNI: 17

COMPETENȚE: Business Analysis, Machine Learning Algorithms

DATA: August – Octombrie 2023

LOCAȚIE: Nod Makerspace

TRAINERI: Teodora Baciu ( Fundația Leaders)

SUBIECTUL CURSULUI: Robotic Process Automation, Automation

NIVEL: Avansat

ZILE DE DESFĂȘURARE: 22, 24, 25, 26 august, 5, 7, 8, 9 septembrie, 19, 21, 22, 23 septembrie, 3, 5, 6, 7 octombrie

ORE DE DESFĂȘURARE: 17-20 pentru zilele din timpul săptămânii, 9:30 – 16:00 pentru zilele de sâmbătă

SCURTĂ DESCRIERE

Toți roboții amintiți mai sus au la bază manipularea datelor și folosirea împreună a diferitelor aplicații software, sarcini pe care le vei învăța în cadrul cursului.

Acest curs este potrivit pentru cei care vor să se specializeze în domeniul RPA, atât ca începători, dar și prin schimbarea domeniului de activitate.

Urmând acest curs vei putea să accesezi joburi de pe piața muncii în care obiectul de activitate se concentrează pe acest domeniu, precum Junior RPA Developer.

CONȚINUTUL CURSULUI

  • Bazele RPA
  • Manipularea datelor
  • Tehnici de automatizare în RPA
  • UiPath RPA
  • Microsoft Power Automate RPA
  • Mentenanța RPA