Graphic design UI/UX Design

În acest curs vei descoperi conceptele cheie ale web and graphic design-ului, vei experimenta procesul de creație și cum ajunge un proiect să prindă viață de la idee. Acest curs este potrivit pentru cei care doresc să avanseze în domeniul creației de materiale grafice și de aplicații web sau mobile.

În spatele oricărei aplicații stau două concepte cheie: UI (User Interface) și UX (User Experience). Primul se referă la ce văd utilizatorii pe ecranele lor, cât de plăcut vizual este, iar al doilea se referă la ce pot face utilizatorii cu aplicația și cum pot să își atingă obiectivele dorite, cât mai ușor și facil. În acest curs vei descoperi aceste două concepte și vei învăța cum se desfășoară procesul de creație și cum ajunge un proiect să prindă viață de la o schiță. La finalul cursului, vei avea propriul portofoliu de materiale grafice, pe care le vei construi folosind diferite aplicații și platforme gratuite.

DURATĂ: 60 ore

COMPETENȚE: Graphic Design, Digital Marketing

LOCAȚIE: Nod Makerspace

SUBIECT: Digital Design

NUMĂR SESIUNI: 16

DATA: 23,25,26,27 aprilie, 2; 9,10,11,21,23,24,25 mai; 4, 6, 7, 8 iunie

TRAINERI: TBA ( Fundația Leaders)

NIVEL: Intermediar

SCURTĂ DESCRIERE

Pentru că ne dorim ca în procesul de creație să fim cât mai autentici și să respectăm munca fiecărei persoane, vei învăța cum să ții cont de drepturile de autor atunci când folosești diverse materiale întâlnite pe internet.

Acest curs este potrivit pentru cei care doresc să facă pași în domeniul creației de materiale grafice și de aplicații web sau mobile, fiind fie la început de drum, fie dorind să facă o reconversie profesională. 

Deadline-ul pentru înscrieri este 14 aprilie 2024.

CONȚINUTUL CURSULUI

  • Bazele Designului UX (User Experience)
  • Bazele UI (User Interface)
  • Crearea strategiei în procesul de creație
  • Crearea de materiale grafice uzuale (logo, afiș, flyer) în platforme de video & graphic design
  • Cum să faci vizualul pentru social media (digital marketing)
  • Copyright materiale vizuale
  • Site-uri de fotografii