Juriul SuperCoders#10, 2023

Roxana Rugină

Este fondatorul Simplon România, o organizație care din 2014 dezvoltă programe de educație digitală pentru copii. Roxana este fascinată de creierul uman și pasionată de metodele de învățare alternative. În prezent ea coordonează activitatea Impact AI, un think & do tank care promovează inteligență artificială responsabilă şi controlată de om.

Adina Roșca

Expert educațional al programului Digitaliada din cadrul Fundației Orange, din 2016. Are o experiență de nouă ani ca profesor Psihopedagog în SUA, iar în anii petrecuți acolo s-a perfecționat în predarea matematicii și adaptarea curriculum-ului la nevoile individuale ale elevilor; conceperea și aplicarea de programe educative individualizate utilizând programe online; utilizarea tablei Smart, a aplicațiilor și platformelor educaționale în procesul de predare-învațare.

Ana Ciobanu

Este manager programe startup în cadrul echipei Development and Innovation, Orange România, și coordonează activitatea Orange Fab, aducându-și experiența și cunoștințele în domeniul telecomunicațiilor. Are peste 15 ani de experiență în lucrul cu startup-urile, de la early-stage la companii mature. Startup community builder și contributor activ la dezvoltarea ecosisemului startup din Romania, a coordonat și implementat diverse proiecte și programe dedicate startup-urilor și companiilor inovatoare, finanțate prin Fonduri Structurale sau prin finanțari ale Comisiei Europene.

Alexandru Ilie

Este Director IT în compania Orange, cu rolul de a defini și implementa strategia de evoluție a solutiilor IT care să susțină dezvoltarea și leadershipul companiei. Din 2018 până în 2021, a ocupat postul de Consulting Director în cadrul Oracle Corporation, Regiunea EMEA, urmat de Delivery Director, Central & Eastern Europe Applications Consulting în cadrul aceleiași companii. Profesional vorbind, Alexandru a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, unde a urmat cursurile Facultății de Cibernetică și de unde, ulterior, a obținut o diplomă de Master în Baze de Date.

Dan Zaharia

Senior Consultant la Extind, Dan are peste 20 de ani de experiență în management și dezvoltare de afaceri. Este un susținător dedicat al dezvoltării industriei IT & Outsourcing în România și activează ca Consultant Senior pe piețele regionale de birouri. Pe lângă aceasta, este un trainer și speaker cu participare frecventă la diverse evenimente din mediul de afaceri și academic, cum ar fi: Power L@unch, BringITOn, Startup Weekend, Romanian Outsourcing Summit & Awards, FII Practic, AIESEC – Leadership on Fire, HR Summit și Business Days.