Digital Stack

Digital Stack este un centru de învățare și dezvoltare a competențelor tehnice de IT și programare. Lansat în 2019 ca divizie de B2B a Școlii informale de IT, Digital Stack (www.digitalstack.ro) a demonstrat foarte repede un model de business flexibil, adaptat pe nevoile clienților pentru creșterea competenței forței de munca în cadrul companiilor lor.

Printr-un proces complex de lucru cu clienții se stabilesc competențele tehnice necesare, se evaluează situația actuală și se dezvoltă un plan personalizat de dezvoltare a acestor competențe tehnice.

Serviciile pe care le oferă Digital Stack îmbunătățesc competențele oamenilor și performanța companiilor ajutându-i astfel să-și atingă obiectivele de business propuse:

Upskilling – Dezvoltă competențe tehnice noi și îmbunătățește dezvoltarea personală a angajaților fără a le schimba poziția sau parcursul în carieră.

Reskilling – Cursuri de IT pentru angajații care doresc să facă reconversie profesională și sunt pregătiți să dobândească competențe noi.

Academy – Organizare de internship-uri și  academii de training personalizate pe nevoile companiilor.

Lider în domeniul educației alternative din sectorul IT din România, de peste 9 ani, Școala informală de IT (www.scoalainformala.ro) câștigă timp pentru oameni, oferindu-le șansa reală de a învăța programare, testare software, analiză de business, UX design, administrare baze de date, RPA development și alte discipline moderne, indiferent de vârstă.

Peste 120 de mentori, practicieni cu o vastă experiență în IT, predau cele mai moderne tehnologii în cadrul acestei școli. Cursanții învață inclusiv cum să își facă CV-urile, ca să atragă atenția recrutorilor, dar și cum să se pregătească pentru interviurile de angajare din IT.
În 2013, anul lansării, Școala informală de IT a devenit pionier în educația non-formală pe segmentul IT din România și un deschizător de drumuri. Numără astăzi peste 7500 de absolvenți care au făcut reconversie profesională și este prezentă în cele mai mari hub-uri IT din România: București, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara. Sesiunile de curs se desfășoară online.