Fundația Leaders

Fundația Leaders dezvoltă de 23 de ani programe și experiențe educaționale adaptate realității din România, create pe baza unui model de leadership autohton pentru elevi, studenți și profesioniști. Modelul de leadership propus de LEADERS este unul colaborativ aflat la intersecția a trei axe importante: menire, colaborare și gândire sistemică.

Începem dezvoltarea leadershipului personal printr-un proces de autocunoaștere care pleacă de la valori, convingeri și atitudini, continuând cu competențe și viziune asupra viitorului.

Continuăm apoi cu dezvoltarea abilităților de colaborare – credem în asumarea unui rol în echipă care este în concordanță cu menirea, cu punctele forte ale fiecăruia. Leadershipul dezvoltat de fundația LEADERS este dependent de puterea conexiunii, dialogului și a empatiei.

Gândirea sistemică este componenta finală a modelului de leadership promovat, componentă pe care participanții o întâlnesc în toate programele LEADERS. Aceasta se referă la interdependența tuturor factorilor (economici, politici, sociali, economici), precum și la modul în care o acțiune pe care aceștia o fac, la fel ca efectul de fluture, va determina schimbări de dinamică și în alte sisteme.

În anul 2000 ne-am asumat să facem România puternică la toate nivelurile, dezvoltând competențe de leadership pentru 3 segmente de vârstă – 14-18, 19-23 și 24-35 de ani, impactul LEADERS putând fi rezumat la începutul anului 2023 prin:

  • 80+ comunități urbane și rurale în care ne-am derulat programele
  • 36.000+ Alumni LEADERS
  • 60+ proiecte cu componentă de leadership personalizate pentru organizații private